top of page

Inlämning

Vi säljer barnkläder på kommission. Det betyder att du får betalt efter att dina saker har sålts. Hos oss får du 30% av försäljningspriset.

 

Vi tar emot kläder upp till strl 134 cl, skor upp till strl 34, vissa babytillbehör och leksaker.

Begagnade barnkläder från Mini Rodini och preloved barnskor från Bisgaard och Kavat

Rensa ut

Gå igenom sakerna hemma i bra ljus. Rensa bort sånt som är nopprigt, fläckigt och trasigt. Tvätta smutsiga kläder. Vi får in stora mängder kläder och tar bara emot saker i bra skick. Det är upp till dig som inlämnare att noggrant syna de kläder och saker som lämnas in. Kläder med fläckar och hål skänks, återbrukas eller slängs. Kläderna ska spegla samtida trender vilket innebär att vi tar emot vissa vintage-plagg, men inköp ska helst vara de senaste fem åren. De flesta skor kan tvättas i maskin, men går det inte så skrubba upp dem innan inlämning. Vi säljer leksaker i trä och vissa babytillbehör (ex babynests, selar, amningskuddar, babygym, men reka med oss innan du tar med större saker).

Lämna in

Vi tar emot kläder på drop in-basis, men har du aldrig sålt med oss innan brukar det funka bäst om du hör av dig innan. Vi går igenom allt tillsammans och du får tillbaka sånt som inte passar sortimentet eller som vi har för mycket av. Vi prissätter efter inköpspris, skick och efterfrågan, men riktlinjen är runt halva nypris. Från att dina inlämnade saker kommer ut i butiken behåller vi dem i sex månader. Osålda artiklar kan mot slutet av sexmånadersperioden komma att sättas ned i pris för att få en sista chans att säljas. När säljperioden är slut är du välkommen att hämta upp dina osålda artiklar om du vill, men detta är något som du ansvarar för själv, vi skickar inga påminnelser. Det som inte säljs eller hämtas tillbaka skänker vi till välgörenhet.

Ka-Ching!

Illustrerad hand i blått som gör en gest som signalerar "perfekt"

Du kan alltid kontakta oss för en uppdatering om hur det går för din inlämning, men vi hör inte av oss med uppdateringar. Du får 30% av försäljningspriset och dina pengar kan antingen betalas ut till ditt konto eller användas som betalning i butiken. Utbetalning initeras av dig och sker till ditt bankkonto. Saldot ligger kvar i två år efter sista gången du är aktiv i butiken, sedan förfaller det. Med aktiv menas att du lämnar in nya saker, köper för saldot eller begär ut pengar.

bottom of page