Inlämning

Boka först en tid för inlämning. Vi tar emot kläder upp till strl 122 cl, skor upp till strl 30, babytillbehör och leksaker.

Det är upp till dig som inlämnare att nogrannt syna de kläder och saker som lämnas in. Artiklar med fläckar och hål gör vi oss av med direkt. 

 

Gå igenom artiklarna hemma, rensa bort sånt som är nopprigt, fläckigt och trasigt, vi tar bara emot saker i riktigt fint skick. Alla kläder ska vara nytvättade och omsorgsfullt nedpackade. Har kläderna legat i förvaring länge bör de tvättas upp igen innan inlämning. De flesta skor kan tvättas och går det inte bör de rengöras innan inlämning. 

 

Vi eftersträvar ett sortiment som speglar samtida trender, vilket innebär inköp de senaste fem åren. Undantag är kläder i ull och vintage-plagg i bra kvalité som har åldrats väl.  

Vi gillar ordentliga leksaker i trä och babytillbehör från kvalitetsmärken.

Exempel på saker vi ej tar emot: Sportartiklar, träningskläder, dvd-filmer, lego och kläder med tryck från filmer och tv-program. 

 

120466201_334905414453400_45822361427959

Recykleriet är en second hand-butik för barnkläder upp till storlek 122. Vi säljer på kommission och som inlämnare får du 35% av förtjänsten.