top of page
Second hand barnkläder från Mini Rodini och sandaler från Bisgaard

Inlämning

Vi säljer barnkläder på kommission. Det betyder att du får betalt efter att dina saker har sålts. Hos oss får du 30% av försäljningspriset.

 

Vi tar emot kläder upp till storlek 134 cl, skor upp till storlek 34, vissa babytillbehör och leksaker.

illustration av tre galgar i blå krita
Illustration av skjorta i blå krita
Illustration av leksakstrumma i blå krita

Rensa ut

Gå igenom kläder och skor innan du tar med dem till oss. Gör detta i lugn och ro och i bra ljus. Vi får in stora mängder kläder och säljer bara saker i riktigt bra skick. - Rensa bort allt med fläckar och hål. - Tvätta upp sånt som är smutisgt (detta gäller även skor). - Testa kardborreband och blixtlås. - Sätt på luvor på jackor. Dina kläder kommer snabbare ut i butiken om de är omsorgsfullt nedpackade och kräver minimal strykning. Vi tar emot vissa vintage-plagg, men inköp ska helst vara de senaste fem åren. Vi säljer leksaker i trä och vissa babytillbehör (ex babynests, selar, amningskuddar, babygym), men reka med oss innan du tar med större saker.

Lämna in

Vi tar emot kläder på drop in-basis, men har du aldrig sålt med oss brukar det funka bäst om du hör av dig innan. Vi går igenom allt tillsammans och du får tillbaka sånt som inte passar sortimentet eller som vi har för mycket av. Detta går snabbt och vi hinner inte syna sakerna. Det är upp till dig att se till att det du lämnar in är i säljbart och fungerande skick. Vi prissätter efter inköpspris, skick och efterfrågan, men riktlinjen är runt halva nypris. Från att dina inlämnade saker kommer ut i butiken behåller vi dem i sex månader. När säljperioden är slut är du välkommen att hämta upp dina osålda artiklar om du vill. Detta är något som du ansvarar för själv, vi skickar inga påminnelser. Det som inte säljs eller hämtas tillbaka skänker vi till välgörenhet.

Ka-ching!

Du får 30% av försäljningspriset och dina pengar kan antingen betalas ut till ditt bankkonto eller användas som betalning i butiken. Utbetalningar initeras av dig. Saldot ligger kvar i två år efter sista gången du är aktiv i butiken, sedan förfaller det. Med aktiv menas att du lämnar in nya saker, köper för saldot eller begär ut pengar. Du kan alltid kontakta oss för en uppdatering om hur det går för din inlämning.

bottom of page